Bir Dönüş Hikayesi

Bir Dönüş Hikayesi

“Yaz uzun bir uykudur, hayat sonbaharla yeniden başlar.”

Yaz anılarını geride bırakıp yepyeni şehir maceraları için döndük şehre. Her sonbahar, yaz maceralarından sonra gelen bir eve dönüş mevsimi. Uzun bir yaz tatilinden sonra hayata dönüş, yeni sezonun getireceği yepyeni yeniliklere de hazırlıyor bizi.

Yaz günlerinin tatlı kalabalıkları, neşeli kahkahaları, cıvıl cıvıl hatıralarından sonra yılın en sakin zamanlarında –sonbahar- aylarında ruh gerçek bir dinginlik arıyor. Yazdan çıkıp kışa girmeden evvel gelen sakinlik ve huzur arayışı, aşırıdan, yoğunluktan, kalabalıktan ve geride bırakılan her şeyden arınıp sadeleşme, kabuğuna çekilme isteği bize ilham veren.

ÖZ’e dönme ihtiyacının doğada karşılanması, doğayla buluşma ve doğanın ortasında gerçek bir terapi ile uzun bir sezona hazırlık yaparak kendimizi doğallık, doğal dokular ve doğal dokumalar için hazırladık. İşte Barine’nin yepyeni koleksiyonu…

Toprağa dönüş, toprakla bütünleşme ve doğadan alınan her şeyin telafi edilmesi isteği ile gelen yalınlaşma, daha az tüketim ve uzun ömürlü kullanım isteğini yeni koleksiyonun her bir parçasında görmek, hissetmek mümkün.

Doğal dokuların, doğadaki duruşu ve renklerin doğayla buluşması size gerçek bir rahatlama ve mutluluk hissi verecek. Barine’nin Terra teması ile tanışın ve doğadaki muazzam güzelliklere kalbinizi açın.

Related blogs

OEKO-TEX® NEDİR?
26 April 2024
Sonbahar Modu
26 April 2024
Evde Cookie Yapımı
15 January 2024